Ouderraad

Ouderraad

De ouderraad is de activiteitencommissie van de school en helpt mee bij het realiseren van allerlei activiteiten, zowel binnen als buiten de school. Dit doen we om meer te kunnen doen dan alleen het allernoodzakelijkste, maar ook om meer persoonlijke aandacht aan onze leerlingen te geven.

 

De leden van de ouderraad zijn slechts vertegenwoordigers van u. De raad kan niet zonder hulpouders. Vele ouders springen het hele schooljaar bij als het gaat om luizenbestrijding, bibliotheek uitleen, vervoer bij uitstapjes.

 

Activiteiten
De OR ondersteunt het team bij o.a. de bosdag, sint maarten, kerst- en paasvieringen, sinterklaas, voetbaltoernooi, koningsdag, schoolkamp, schoolreisje,  de talentenshow en de slotavond van groep 8.

 

Wie
Deze ouders vertegenwoordigen u in de OR. U kunt ze altijd aanspreken op het schoolplein of door het versturen van een e-mail:
Voorzitter: Maurijn Klok (voorzitter), David de Kleine (penningmeester), Chantal de Brie (secretaris), Elian de Kleine, Ellen Wunderink, Frank Klein Koerkamp, Arjen Tuitert

Wijzer met jezelf en de ander

Wijzer voor jezelf en de ander

Wijzer de wereld in!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren