Inloggen

preview
Weer Wat Wijzer 8
Weer Wat Wijzer 8

Hallo allemaal,

 

Nog de beste wensen voor 2022 allemaal. Hopelijk hebben jullie net zo'n goede start gehad als wij hier op school. We vonden het fijn om weer met zijn allen op school te kunnen starten. Helaas waren er nog vier kinderen afwezig door corona, maar dit hoort er waarschijnlijk nog een tijdje bij.

 

Ik mag het nieuwe schooljaar ook met goed nieuws beginnen: ik ben namelijk zwanger en verwacht begin juli een kindje. Ik heb het vandaag in groep geel verteld en heb al veel felicitaties, verbaasde blikken en vragen gehad. 

 

Groeten Sacha Tibben

nieuwjaar

Cito toetsen

Vanaf aankomende week beginnen wij met het afnemen van de Cito toetsen.

 

Aankomende week zijn eerst de leestoetsen aan de beurt:
AVI (tekst lezen) en DMT (drie-minuten-toets, woordjes lezen).

 

Vanaf 24 januari gaan we ook de toetsen van begrijpend lezen, rekenen en spelling afnemen. 

U of uw kind(eren) hoeven hier niks voor voor te bereiden. Het zal gaan over leerstof die we de afgelopen periode hebben aangeboden. We gebruiken de resultaten om goed te kijken naar de ontwikkeling van uw kind(eren) en om onze extra hulp weer op aan te passen.

 

Uiteraard zullen wij de resultaten met u delen, dit gebeurt tegelijkertijd met het rapport (4 maart) of tijdens de adviesgesprekken (groep 8).

 

 

 

Nieuws vanuit de BSO

Dag allemaal,

 

Wat fijn dat we weer open mogen na de Kerstvakantie.

Het was wel een raar einde van het jaar op deze manier.

Hopelijk heeft iedereen toch fijne feestdagen gehad en de kinderen genoten van de vakantie.

 

In de vakantie heb ik nieuwe lego en legoplaten aangeschaft zodat er lekker gebouwd kan worden.

Ook hebben we enkele nieuwe spellen, Spookslot/Dobble/Stef Stuntpiloot, deze vallen zeer in de smaak bij de kinderen en er wordt al volop gebruik van gemaakt.

Groetjes Sam&Okki.

 

Ontwikkeling

Ondanks corona proberen wij ons als team wel continu te ontwikkelen. Vandaag zijn we gestart als team met een online-cursus van Snappet. In deze cursus leren wij nog doelgerichter aan de slag te gaan slag te gaan met Snappet. We leren hoe we keuzes kunnen maken voor extra uitleg en hoe we de resultaten optimaal kunnen analsyeren.

snappet

Corona

Hierbij de meest recente beslisboom die u kunt gebruiken om te kijken of uw kind(eren) wel/niet naar school mogen bij klachten die passen bij corona.

 

beslisboom

   

   Oerdijk 149  -  7435 PJ Okkenbroek  -   Tel. 0570-551550  -  wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl