Inloggen

preview
Weer Wat Wijzer 2
Weer Wat Wijzer 2

Beste ouder(s),

 

We hebben twee drukke weken achter de rug. We hebben veel van jullie mogen zien op onze nieuwjaarsreceptie en ook veel ouders gesproken tijdens de omkeergesprekken. We vinden het erg fijn om van u informatie te krijgen over uw kind(eren). Samen met u proberen we zo goed mogelijk onderwijs te geven hier op school!

Bedankt ook voor alle hulp die u heeft aangeboden via de intekenlijst. Als het goed is heeft u een bericht ontvangen als u zich ergens voor heeft ingeschreven.

 

Fijn weekend,

driehoek

Sacha Tibben

 

 

 

vrijdag 24 september studiedag, alle leerlingen vrij
6 t/m 17 oktober Kinderboekenweek
vrijdag 15 oktober voorleeswedstrijd + bosdag
16 t/m 24 oktober herfstvakantie
maandag 25 oktober studiedag Varietas, alle leerlingen vrij
Schoolgids + jaarkatern

De nieuwste versie van de schoolgids en het jaarkatern staat weer op de website!

De schoolgids is eigenlijk voor vier jaar geldig, maar is wel up-to-date gemaakt met alle nieuwe informatie. In het jaarkatern staat specifieke informatie over dit schooljaar. 

jaarkat

 

Hoe vindt u deze documenten?

Ga naar www.wereldwijzerokkenbroek.nl en klik rechtsboven op schoolgids of jaarkatern.

 

Ouderavond Leesplezier

Sine Limite (samenwerkingsverband waaronder onze school valt) organisteert op donderdag 23 september een (online) ouderavond, genaamd 'De kracht van leesplezier'. 
Een actueel en urgent onderwerp; veel ouders worstelen er namelijk mee om thuis met hun kind te lezen. Zie ook de bijlage.

U kunt zich als ouder zelf aanmelden. Het belooft een hele interessante avond te worden, dus zeg het voort!

 

 

Ik weet wat ik later worden wil

De kinderboekenweek start op 6 oktober en gaat dit jaar over: worden wat je wil. Daarom gaan wij in groep rood komende weken tot aan de herfstvakantie werken aan het thema: ik weet wat ik later worden wil. We gaan in op allerlei verschillende beroepen. Volgende week starten we met de oogarts. Heb je als ouder een leuk beroep waar je ons in de klas graag iets over wil vertellen of laten zien? Mail dan naar juf Sandra (s.dekker@varietas.nl) om samen een moment te plannen waarop dat kan. 

Nieuwjaarsreceptie

Bedankt dat jullie er met zoveel waren tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Wij vonden het erg geslaagd!

Deze nieuwe vorm hebben we gekozen omdat we creatief moesten denken i.v.m. het coronavirus. Tegelijkertijd vonden we het zo leuk dat we nadenken om deze vorm vaker te doen. Om jullie mening te horen stond er de afgelopen dagen een poll op deze app. 

Zie hieronder voor de uitslag:

 

pollpoll2

 

 

Mini-lessen Waerdenborch

Woensdag 6 oktober zal groep 8 naar de Waerdenborch gaan voor mini-lessen.

Op deze manier kunnen ze alvast kennismaken met het voortgezet onderwijs. 

Schoolplein

Wie op de nieuwjaarsreceptie aanwezig was heeft uitgebreid kunnen zien en horen dat het nieuwe schoolplein er nu echt komt!

Volgende week donderdag wordt het begin al gemaat en wordt de klimwand geplaatst. Wij zijn erg benieuwd!

 

klimwand

Bibliotheek

Al een aantal jaren zijn wij erg blij met de bibliotheek vestiging in onze school. Hierdoor kunnen kinderen veel en leuke boeken lezen.

 

Op woensdagmiddag is er altijd een medewerker vanuit de Bibliotheek op school aanwezig, maar vanuit hen komt de vraag of er ouders zijn die op een andere dag ook een half uurtje aanwezig willen zijn om te helpen bij het uitlenen etc.

 

Wilt u hierbij helpen dan kunt u dit aan Sacha Tibben doorgeven, ik breng u dan in contact met medewerker van de Bibliotheek.

 

bibliotheek

   

   Oerdijk 149  -  7435 PJ Okkenbroek  -   Tel. 0570-551550  -  wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl