Inloggen

preview
Weer Wat Wijzer 16
Weer wat wijzer 16

We kijken terug op een aantal zeer gezellige schooldagen. De Koningsspelen van afgelopen vrijdag, met al die mooie nieuwe spelmaterialen, was een groot succes.

Ook deTalentenshow op de meester- en juffendag was zeer geslaagd. In de dagen voorafgaand aan deze feestdag gonsde het al in de gangen wie wat zou gaan doen. De juffen en meester werden getrakteerd op leuke optredens. De foto's hiervan heeft u vast al in de app gezien. 

Aan het eind van deze week is het voor de kinderen en de collega's vakantie. Welverdiend! Geniet er fijn van!

Voor mij stoppen dan ook mijn werkzaamheden in Okkenbroek.  

Ik vond het fijn om weer hier te zijn, dank u voor het vertrouwen en wens u en de kinderen een fijne vakantie!

 

Hartelijke groet,

Ghislaine van Heerde

m

3 t/m 14 mei Meivakantie
4 juni 

Studiedag, kinderen vrij

   
Juf Marian gaat met pensioen

Marian

Op deze foto zit ik dan wel achter de geraniums, want daar ga ik vanaf 3 juni de tijd voor hebben, maar ik weet zeker dat er achter zitten, niet bij mij past!

7 Jaar geleden zag ik de advertentie voorbijkomen voor de vacature “onderwijsassistent” op een kleine basisschool in Okkenbroek. Ik had nog nooit van dit plaatsje gehoord en zag toen dat het maar 25 kilometer van Wierden af lag. Mijn interesse was gewekt, want ik wilde, na 32 jaar als leerkracht gewerkt te hebben in Slagharen, Almelo en Wierden, best wel een stapje terug doen. Het plan was om nog 6 jaar “af te bouwen” als onderwijsassistente. Beide plannen werden bijgesteld, want het werden 7 jaren en van echt afbouwen was ook geen sprake, want rustig het werk doen tot mijn pensioen… het was vaak wel flink schakelen!

 

Niet één dag ben ik met tegenzin naar “Wereldwijzer” gegaan. De gemoedelijke sfeer, de band met kinderen, ouders en team, alle ups en downs (die er beslist ook waren), ik kan er alleen maar met een goed gevoel op terugkijken. Het dorpsgevoel, de tradities, de sociale banden maken Okkenbroek bijzonder.

 

Ik wil gaan genieten van mijn vrije tijd, er met de caravan op uit, zodra de wereld weer “open” gaat en meer tijd aan mijn kleinkinderen en hobby’s gaan besteden. Een goede gezondheid om te kunnen genieten van die vrije tijd is essentieel en helaas heb ik de laatste jaren moeten ervaren, dat dit niet vanzelfsprekend is.

Op 2 juni zal het dan de laatste dag zijn dat ik naar “Wereldwijzer” zal rijden om te komen werken. Maar zeker weten, dat het niet de laatste keer is dat ik mijn neus op school laat zien, want Okkenbroek heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Juffendag

Namens het hele team willen we jullie graag bedanken voor het leuke cadeau! Theeleuten kunnen we allemaal erg goed en nu moet dat helemaal goed komen! 

bedankt

juf Ghislaine bedankt!

Ghislaine, via deze weg wil ik je, namens het team, ouders én leerlingen, bedanken voor je inzet de afgelopen weken. Voor jou een extra dag werken in de week, maar je gaf zelf aan dat je met veel plezier wekelijks weer in de auto stapte naar Okkenbroek. Het was fijn om jou weer even in de school te hebben! Voor mij persoonlijk was het fijn dat jij mij kon vervangen en ik mij volledig op het herstel kon focussen.

 

Bedankt hiervoor!

Bedankt!

Kennismaken Waerdenborch groep 8

Op woensdag 9 juni van 13.30 t/m 16.00 uur nodigt De Waerdenborch de leerlingen uit voor een eerste kennismaking. Deze middag gaan de leerlingen:  

·         kennismaken met de klas; 

·         kennismaken met de mentor; 

·         voorbereiden op en informeren over de start na de vakantie.  

 

Eerste ouderavond (zo mogelijk, als de coronamaatregelen het toelaten)

In de avond van 9 juni worden de ouders uitgenodigd. Dit zal in tijdvakken plaatsvinden. Verdere informatie over de avond delen we met de ouders middels een brief na de meivakantie.  
De toelatingscommissie komt in de week van 17 mei bijeen. In die week zullen we dan ouders en leerlingen berichten over de plaatsing en de activiteiten. 

   

   Oerdijk 149  -  7435 PJ Okkenbroek  -   Tel. 0570-551550  -  wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl