Inloggen

preview
WeerWatWijzer 14, 31-03-21
Weer wat wijzer 14

Dag allemaal,

 

Wat fijn om weer in Okkenbroek te zijn! Bekende kinderen in een bekende omgeving. Een aantal ouders heb ik ook al weer even op afstand mogen ontmoeten.

Juf Sacha is aan het herstellen van haar operatie en gelukkig krijgen we positieve berichten: het gaat goed met haar!

De Paasdagen staan voor de deur en we hopen op weer een beetje zon. Ik wens u heel fijne dagen, geniet er lekker van!

 

Hartelijke groet,

Ghislaine van Heerde

p

31 maart en 1 april Facultatieve oudergesprekken (n.a.v. Cito resultaten)
1 april Paasviering
2 april + 5 april Vrij i.v.m. Goede Vrijdag en Pasen
6 april Vrij i.v.m. studiedag
23 april Koningsspelen
26 april Juffendag
27 april Vrij i.v.m. Koningsdag
Trotse ouders van Linde

Daar is ze dan, onze prachtige dochter Linde! De laatste weken kreeg ik (bijna) elke dag een berichtje via Juf Desi met de vraag van stampgroep blauw of er al een baby’tje geboren was. Ze heeft even op zich laten wachten, maar op 16 maart om 00.06 is onze prachtige dochter Linde geboren. De eerste paar dagen was het even wennen, maar inmiddels komen we in het ritme en zijn we heerlijk aan het genieten met zijn drietjes. 

 

In mijn verlof had ik een heel leuk boekje gekregen met de voorspellingen van geslacht en naam. De geslachtsbepaling was wel redelijk 50/50. Volgens mij had niemand de juiste naam gekozen. 

 

Vandaag heb ik via teams even gebeld met stamgroep blauw om met trots Linde te laten zien. Ik hoop dat ik binnenkort met beschuit met muisjes op school kan komen en als de regels het toelaten dat Bas en Linde ook mee mogen komen. 

 

Liefs Bas en Annemiek 

geboortekaartje

geboortekaartje

Herstel Sacha

Hoi allemaal,

 

Ondertussen is het al weer bijna drie weken geleden dat ik geopeerd ben en kan ik zeggen dat het goed met me gaat! De operatie is goed verlopen. Ik heb de eerste dagen flink wat pijn gehad, maar gelukkig is dat nu wel weg. Op dit moment ben ik hard bezig om weer sterker te worden. Nog steeds moet ik heel veel liggen, maar gelukkig mag ik dit steeds meer afwisselen met lopen en (even) zitten. Tot snel!

 

Groeten Sacha

 

Palmpasen

Afgelopen donderdag hebben we op school allemaal gewerkt

optocht

aan het versieren van de Palmpaasstok. Ook de kinderen die niet op school konden zijn vanwege ziekte/verkoudheid (en dat waren er een heleboel!!) hebben de benodigde spulletjes voor de versiering thuis gekregen, zodat ze zo mogelijk vrijdag mee konden lopen met de mini-optocht.

 

Dominee Wijnstok kwam donderdagmorgen online en vertelde over de betekenis van de Palmpaasstok en vertelde het verhaal van de intocht in Jeruzalem.

Vrijdagmiddag hebben we een rondje met de versierde stokken gelopen in een feestelijke, langgerekte stoet. Zo maakte afstand houden de stoet extra lang! Er was heel wat bekijks! Het werd een heel bijzondere Palmpasen op deze manier!

Zondagmorgen was er de online-dienst, waarbij Luuk, Duuk, Puck en Bloeme namens onze school aanwezig waren. Het was een mooie viering.

Tennislessen

Van de tennisvereniging Lettele hebben wij vorige week een tas ontvangen met materialen om kennis te maken met tennissen. Groep 3 t/m 8 heeft hier afgelopen week tijdens de gymlessen gebruik van gemaakt.

tennissen

tennissen

Verkeersexamen

Groep 7 is dinsdag 30 maart geslaagd voor het theoretisch verkeersexamen! Gefeliciteerd!Verkeersexamen

Koningsspelen

Dit jaar zijn de koningsspelen op vrijdag 23 april. De kinderen mogen die dag kleren aan trekken in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. In de ochtend hebben we gewoon nog les. De lunch wordt dit jaar niet verzorgd i.v.m corona. We willen er wel een feestelijke lunch van maken en daarom mogen alle kinderen een lekker gevude broodtrommel meenemen. 
In de middag zullen we verschillende koningsspelletjes spelen op het plein en het veld. Zo maken we er samen een feestelijke dag van. 

Juffendag + talentenshow

cOp maandag 26 april vieren wij onze verjaardagen op de wel bekende juffendag.🥳
 
We beginnen de ochtend met gezelschapsspelletjes in de eigen groep. Als de kinderen hiervoor thuis een leuk spel hebben mogen ze die meenemen.
Na de kleine pauze zal de talentenshow plaats vinden. Dit jaar gebeurt dit in de eigen groep. 
In de middag sluiten we af met het kijken van een film en krijgen de kinderen een lekkere traktatie. 


Wilt u zelf zorgen voor fruit voor in de ochtend en een (lekkere) lunch voor de middag? Wij zorgen voor een lekkere traktatie. 

We maken er een feestelijke dag van!😀

Avond4Daagse

De Avond4Daagse kan dit jaar ook vanuit Okkenbroek gelopen worden! Het is nu namelijk een Home Edition.

Met de Home Edition loop je volledig verantwoord de Avond4Daagse.

Met eigen routes en op je eigen moment, zodat het nooit te druk wordt. Met de speciale app wordt ook deze Avond4daagse er één om nooit te vergeten. Je hoeft dit jaar de vier dagen niet achter elkaar te lopen, maar je moet het wel binnen twee weken doen. En je mag ook overdag of in het weekend op pad. Op het eind belonen we je natuurlijk met de welverdiende officiële Avond4daagse medaille!

Verdere informatie vindt u in de bijlage: 

 

   

   Oerdijk 149  -  7435 PJ Okkenbroek  -   Tel. 0570-551550  -  wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl