Inloggen

preview
Weer Wat Wijzer 13
Weer Wat Wijzer 13

Hoi allemaal,

 

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen twee weken. De eerste week met het zonnige weer viel in de vakantie, wij hebben er erg van genoten, hopelijk jullie ook! En wat was het fijn deze week om buiten te spelen, te leren en te sporten. Dinsdag kwam er een leerling op skeelers naar school, dit verspreidde zich snel. Vandaag waren er al meer dan vijf leerlingen met skeelers! Hieronder een aantal zonnige foto's.

 

Fijn weekend,

Sacha Tibben

 

 

8 t/m 26 maart Cito toetsen (AVI/DMT)
25 maart

Palm Pasen

30 maart Schriftelijk verkeersexamen groep 7
31 maart en 1 april Facultatieve oudergesprekken (n.a.v. Cito resultaten)
1 april Paasviering
2 april + 5 april Vrij i.v.m. Goede Vrijdag en Pasen
6 april Vrij i.v.m. studiedag

zon

 

De volgende nieuwsbrief zult u (even iets later) op woensdag 31 maart ontvangen

Afwezigheid Sacha

Vanaf donderdag 11 maart zal juf Sacha tijdelijk afwezig zijn.

 

Haar taken als locatieleider zullen vervangen worden door:

Ghislaine van Heerde

Ghislaine is vanaf woensdag 17 maart wekelijks in Okkenbroek aanwezig en bereikbaar. Via mail is ze bereikbaar op: wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl

 

Haar taken als leerkracht zuleln vervangen worden door:

Loïs Roering

Loïs zal op dinsdag t/m vrijdag de lessen voor groep geel overnemen. Op maandag zal juf Christy gewoon voor de klas staan. 

Loïs is bereikbaar na schooltijd op het schoolnummer en via: l.roering@varietas.nl

 

 

Extra begeleiding

ondersteuning

We hebben subsidie aangevraagd om de kinderen waar nodig een boost te geven na deze Lock-down. Er is goed nieuws: de subsidie is toegekend. We zetten een onderwijsassistent in voor de toegewezen uren, iemand die groepjes kinderen kan helpen met een specifiek onderdeel. 

 
Vanaf 1 maart tot de zomervakantie zal Margitta Rachel ons teams versterken. Zij is vier ochtenden in de week aanwezig (ma-wo-do-vrij).
 
Cito

Normaal gesproken nemen we de Cito toetsen vanaf half januari af. In verband met de lock-down hebben we de Cito's iets naar achteren geschoven. Zo kregen de kinderen wat tijd om 

cito

weer aan het gewone onderwijs te wennen. De cito's zullen dit keer een heel wisselend beeld geven. We gebruiken de cito's daarom nu meer om naar de gehele groep te kijken. Zo kunnen we goed achterhalen waar we met elke groep extra op kunnen insteken en welke kinderen een boost kunnen gebruiken. De CITO-scores staan dit keer nog niet op het rapport. We zullen ze later op een andere manier met u delen.

Volgende week beginnen we met het afnemen van de leestoesten (AVI / DMT), vanaf maandag 15 maart zullen we ook de toetsen van spelling, rekenen en begrijpend lezen afnemen.

Rapport(gesprekken)

Vandaag heeft uw zoon/dochter het rapport mee naar huis gekregen! In dit rapport wordt vertelt hoe uw kind de eerste maanden van dit schooljaar gewerkt heeft en hoe het zich in de thuisperiode heeft gehouden. Deze keer staan de restultaten van de Cito-toetsen nog niet in het rapport. We zijn erg blij met uw bijdrage aan het rapport, de leerlingen waren verrast om uw bijdrage te zien en te lezen!

 

 

De rapportgesprekken voor groep 1 t/m 7 vinden volgende week plaats. Deze zullen online plaatsvinden via MicroSoft Teams. U zult een uitnodiging ontvangen voor dit online rapporgesprek. 

Palm Pasen /Paasviering

Wij zijn samen met de ouderraad aan het nadenken over een manier waarop we toch Palm Pasen en Pasen kunnen vieren op school, zonder dat we hierbij de corona-maatregelen overtreden. Ook het betrekken van de peuters zullen we hierbij niet vergeten! Meer informatie hierover volgt nog.

paen

 

Schoenendoos

Wil groep 5 t/m 8 volgende week donderdag (11 maart) een deksel van een schoenendoos meenemen naar school? Dit i.v.m. de crea-opdracht!

Schriftelijk verkeersexamen

Groep 7 heeft deze week de oefenboekjes voor het verkeersexamen mee naar huis gekregen. Het schriftelijke verkeersexamen vindt plaats op dinsdag 30 maart.

Alvast succes met oefenen groep 7!

 

verkeersexamen

   

   Oerdijk 149  -  7435 PJ Okkenbroek  -   Tel. 0570-551550  -  wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl