Inloggen

preview
Weer Wat Wijzer 10
Weer Wat Wijzer 10

Hoi allemaal,

 

De eerste twee schoolweken van 2021 zitten er op. We hadden dit vast allemaal liever anders gezien. Helaas moesten we dit jaar starten met het geven van onderwijs op afstand. Toch kan ik zeggen dat ik enorm trots ben op:

 

Alle leerlingen:

Jullie moeten voor de tweede keer een periode thuisonderwijs volgen. Lastig om je te concentreren als je ouders misschien wel thuis moeten werken, of je broertje of zusje constant vragen stelt. Natuurlijk moeten jullie ook het contact met klasgenoten missen. Maar wat doen jullie het goed en wat wordt er hard gewerkt! Ga zo door!

 

Alle ouders:

Opeens een bijbaan als leerkracht erbij. Heel leuk, dat weten wij als geen ander, maar wel lastig naast je gewone baan of alle andere dingen die thuis gedaan moeten worden. Wat fijn dat jullie zo met ons meedenken en dat jullie er voor zorgen dat uw zoon/dochter weer optijd achter de laptop zit om de les te volgen. Heel erg fijn, ga zo door!

 

Alle teamleden:

Er wordt door iedereen erg hard gewerkt om alle leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast houden we samen de noodopvang draaiende. Ook onze stagiaires Daan en Lune mogen we niet vergeten, ook zij stellen zich flexibel op en helpen bij de noodopvang. Ga zo door!

 

Ik hoop heel erg dat we snel weer de deuren kunnen openen en dat we jullie allemaal weer op school kunnen ontmoeten. Voor volgende week allemaal weer succes met het thuisonderwijs.

 

Groeten

Sacha Tibben

Ga zo door

Zwangerschapsverlof Juf Annemiek

Juf Annemiek gaat vanaf 3 februari met zwangerschapsverlof. Hopelijk kan ze nog even afscheid komen nemen op school, maar als dit i.v.m. het thuisonderwijs niet lukt, zullen we zoeken naar een andere manier om haar een fijn verlof te wensen!

Juf Debby zal de vervanging doen. Hierdoor kan juf Debby voorlopig nog bij ons op school blijven werken! Heel fijn!

 

 

Nieuwe leerling

Vandaag (vrijdag 14-1) is Feike 4 jaar geworden. Gefeliciteerd Feike.

Helaas konden de wendagen niet door gaan. Vandaag ben je wel even op school geweest om wat werk op te halen, want vanaf volgende week sluit je gezellig aan bij de online lessen van juf Sandra.

Je hebt vandaag zelfs al een traktatie langsgebracht voor je klasgenoten. Die zijn daar vast heel erg blij mee. Hopelijk kun je snel gezellig bij ons op school komen!

zoe

hoera

Thuisonderwijs

Volgende week gaan we weer verder met het thuisonderwijs.

Dit zal op dezelfde manier gebeuren als de afgelopen twee weken. Vandaag hebben kinderen uit groep rood en groep blauw weer nieuwe spullen opgehaald. Succes allemaal volgende week!

 

LuukMila

   

   Oerdijk 149  -  7435 PJ Okkenbroek  -   Tel. 0570-551550  -  wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl