Inloggen

preview
Weer Wat Wijzer 12
Agenda

 

Afbeeldingsresultaat voor agenda

10 maart  Juffendag
13 maart

Sponsorloop

24 maart

Twentse Techniekweek  groep 7 en 8

27 maart

Prijduitreiking Twentse Techniekweek

31 maart

Theoretisch verkeersexamen groep 7

2 april

Palmpaasstokken maken

8 april  Paasbakjes maken
10-13 april  Pasen
14 april Studiedag Gepersonaliseerd Leren, kinderen vrij
20 april Praktisch verkeersexamen groep 7
Weer Wat Wijzer 12

De eerste Weer Wat Wijzer via onze app en SchouderCom. Wat fijn dat u al bijna allemaal een account heeft aangemaakt, zodat we sneller kunnen communiceren. De paar ouders die nog geen account hebben (per gezin) krijgen deze nieuwsbrief nog een keer als kopie via de mail.

De Grote Talentenshow

tWat was het een feest, de vrijdag voor de vakantie! Een leerplein vol kinderen, ouders, opa's en oma's heeft genoten van de talenten van de WereldWijzer-kinderen. Voor de ouders die er niet bij konden zijn hebben we ter plekke wat foto's en filmpjes via de app verstuurd, zodat u toch mee kon genieten. De bedoeling is dat we minimaal 1x per week een berichtje via de app sturen, zodat u snel op de hoogte blijft van de schoolse activiteiten van uw kind(eren)

Varietas app

Inline imageZoals u gemerkt heeft sturen we foto's en filmpjes via de Varietas app. U bent vrij om beide op te slaan voor eigen gebruik. Het is een besloten app,
Wij vragen u daarom met klem om deze foto's en filmpjes niet te delen op bijvoorbeeld Social Media.

Juffendag

 

HIEPERDEPIER HOERAAAA!!hollands

Het is feest op 10 maart. We vieren de verjaardag van alle juffen in één keer, u snapt dat dat een groot feest wordt.

Het thema is  ‘Lekker Hollands’. Het is leuk als de kinderen verkleed komen.
Wilt u uw kind alleen het fruit voor de ochtend meegeven? De juffen zorgen voor de lunch en wat lekkers in de middag.
Tussen de middag is er voor elk kind een bolletje met 2 knakworsten. Eet uw kind meer, dan kunt u gerust wat meegeven.
We kijken uit naar deze gezellige dag!

Sponsorloop

alpeDorpsgenoot Henk Sepers fietst de Alpe d’HuZes

Geld voor onderzoek naar de genezing en behandeling van kanker is broodnodig. Daarom doe ik op 4 juni mee met Alpe d’HuZes (AD6). Uit ervaring weet ik hoe belangrijk geld voor onderzoek is. Daarom fiets ik AD6. Ik vind het bijzonder eervol dat juist de jeugd van de WereldWijzer in Okkenbroek zich met een sponsorloop inzet met als doel geld bijeen te rennen voor mijn deelname aan AD6. Groet Henk.

 

Afgelopen woensdag hebben alle kinderen een gastles gehad waarmee we de actie zijn gestart. De sponsorformulieren zijn mee naar huis gegaan. We verwachten de ingevulde formulieren maandag 9 maart terug op school.

 

Wilt u uw kind de komende week een effen wit T-shirt meegeven? Tijdens 'crea'  maken de kinderen hier dan een echt loopshirt van met naam en rugnummer :)

 

De sponsorloop zal vrijdag 13 maart vanaf 12.30 uur plaatsvinden. We nodigen u hierbij alvast van harte uit om de kinderen te komen aanmoedigen.

 

 

Goede doel

De sponsorloop belooft een mooi event te worden! Wij worden hierbij geholpen door stichting L'Espoir. Stichting L’Espoir is opgericht door vier enthousiaste mensen die zich al jaren inzetten om vanInline image
kanker geen chronische ziekte te maken. In het vijfjarig bestaan van Team Kanker Helpen Genezen, is er dankzij  sponsoren al ruim
€200.000,- aan sponsorgeld opgehaald. Een prestatie waar ze terecht heel trots op zijn.
Zolang er nog geld voor onderzoek nodig is blijven ze doorgaan met de acties en daarom ondersteunen ze onze school met de organisatie van de sponsorloop.

Om dit mooie evenement nog meer tot een succes te maken, lijkt het ons gezellig om ook een koffie, thee en wat lekkers te verkopen voor het goede doel. 

Wilt u wat lekkers bakken of wilt u helpen bij de organisatie? Geeft u dit dan door aan Annemiek of Ghislaine? We zien u graag!

 

Techniek groep 7/8

Dinsdag 24 maart gaat groep 7/8 weer bij de Twentse Techniekweek in Rijssen op bezoek. Het vervoer hiervoor is inmiddels rond.
Naast dat we een bezoekje brengen in Rijssen, doen we ook mee aan een wedstrijd. Hievoor moeten de kinderen samen een boot maken die voortbewogen kan worden door de wind. De prijsuitreiking hiervoor vindt plaats op vrijdag 27 maart om 16.00 uur. We zoeken hiervoor nog een ouder die met 2 kinderen de uitreiking wil bijwonen. Opgeven kan bij juf Desi.

Verkeersexamen groep 7

Het theoretisch verkeersexamen voor groep 7 komt er weer aan. Dinsdag 31 maart is het zover. De kinderen uit groep 7 hebben allemaal een boekje met regels te leen gekregen om thuis goed te kunnen leren. Daarnaast hebben ze een informatiefolder ontvangen waarop ook de link staat naar proefexamens staat. We wensen jullie veel succes met leren!

Voor het praktisch examens op maandag 20 april heb ik al 2 aanmeldingen van ouders die tijdens het examen zelf helpen, heel fijn! Ook kan er geregeld worden dat de fietsen naar Deventer worden gebracht, zodat de kinderen niet ook nog heen en terug moeten fietsen. Wij hebben dan wel nog 2 auto's nodig om de kinderen om 8.00 uur heen te brengen en rond 9.30 uur op te halen. Mocht dit niet lukken zullen de kinderen heen en terug fietsen, ook hiervoor zoeken wij dan iemand om met de kinderen mee te fietsen. Aanmelden kan bij juf Desi.

Juffenballet

Zoals jullie weten gaan we op woensdag 10 maart met de groepen 3 t/m 6 naar het juffenballet. Het vervoer is inmiddels rond, heel erg fijn! Wij hebben er zin in. 

   

   Oerdijk 149  -  7435 PJ Okkenbroek  -   Tel. 0570-551550  -  wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl