Inloggen

preview
Weer Wat Wijzer 7
Weer Wat Wijzer 7

Het is al weer half november. De dagen worden korter, het wordt kouder buiten. Gelukkig hebben we tijdens de pauzes vaak geluk en kunnen we nog steeds veel buiten spelen. 
Helaas moeten we nog steeds rekening houden met de Corona maatregelen. Per acitiviteit proberen wij zo goed mogelijk af te wegen wat we wel en niet door laten gaan en kijken we naar alternatieven.

Voor Sint Maarten hebben we bijvoorbeeld op school gezongen en kregen de leerlingen wat lekkers namens de OR.

 

 

 

Woensdag 18 november

Dode hoek project (VVN)

Groep 6,7,8

Dinsdag 24 november

Schoen zetten op school

Vrijdag 4 december Sinterklaasviering op school

 

 

Inline imageInline image

 

 

Sint

Het lijkt nog heel ver weg maar zaterdag 14 november zal Sinterklaas aankomen in ons land. Ondanks de Corona maatregelen hopen wij dit jaar Sinterklaas toch te verwelkomen op onze school. Dit jaar wordt het alleen gevierd met de kinderen die op school zitten. Dit zal zijn op vrijdag 4 december. De kinderen hebben die dag gewoon school tot 14.00 uur. 


Binnenkort (16 nov) ontvangt u via de mail/brief nadere informatie over hoe u als ouders (van groep 1 t/m 4)  en de oudere kinderen (groep 5 t/m 8) de sint kunt “helpen” bij de inkoop van de cadeautjes. Even afwachten nog….

Schoolfruit
 
We hebben deze week weer voor het eerst schoolfruit gekregen en mochten we allemaal kakifruit proberen. Bij veel leerlingen viel dit in de smaak!
 
We zullen het schoolfruit eten op dinsdag, woensdag en donderdag. We willen stimuleren dat alle kinderen op deze dagen fruit eten dus mocht u kind liever wat van huis meenemen, wilt u dan fruit meegeven?
Komende week zullen er waspeentjes, sinaasappels en peren geleverd worden.
 
Op maandag en vrijdag is er dus geen schoolfruit. Op deze dagen kunnen kinderen zelf iets van huis meenemen voor in de pauze.
Inline image
Dankdag - Voedselbank

bedankt - dankdag

 

Schoen zetten

Op dinsdag 24 november zetten wij op school onze schoen en hopelijk zit hier woensdag 25 november iets lekkers in. Nemen jullie (alle groepen) op maandag 23 november of dinsdag 24 november je schoen mee naar school, zodat we die kunnen zetten voor Sinterklaas?! 

schoen zetten

Internet

De afgelopen maanden hebben we veel problemen gehad met het internet hier op school. Dit komt mede omdat we zijn overgestapt op werken in de 'cloud', dus enkel nog online.

We hebben veel contact gehad met onze ICT contactpersoon, hij is vaak langsgeweest om weer wat uit te testen, te veranderen. Donderdag hebben we een nieuwe router gekregen en nieuwe Wifi punten. We wachten nog even af met de slingers op te hangen, maar tot nu toe lijkt het beter te gaan!

 

 

Vanuit de GMR

Stelt u zich kandidaat voor de nieuwe GMR?

Elke school heeft een medezeggenschapsraad (MR). Daarnaast is er voor bovenschoolse onderwerpen een Gemeenschappelijke MR (GMR). 

 

Vindt u het leuk om mee te denken over bovenschools beleid en afspraken bij Stichting Varietas? Wilt u betrokken worden bij de veranderingen en ontwikkelingen die spelen in onze organisatie? Stelt u dan kandidaat voor de nieuwe GMR van Stichting Varietas. U heeft tot 17 november 2020 de tijd om u aan te melden.

 

Bent u benieuwd om mee te kijken in de keuken van een grote organisatie met 30 basisscholen? Wilt u meedenken over onze scholen en bijdragen aan (nog) beter onderwijs voor onze leerlingen? 

Kijk dan voor meer informatie snel op: https://www.varietas.nl/p/GMR

   

   Oerdijk 149  -  7435 PJ Okkenbroek  -   Tel. 0570-551550  -  wereldwijzer.okkenbroek@varietas.nl