ICB Wereldwijzer Okkenbroek
Home>Nieuws>Kleurige heropening!

Kleurige heropening!

maandag 6 november 2017

Kleurige heropening!

Kleurige heropening van ons nieuwe schoolgebouw!!!

Donderdag 19 oktober 2017

Een prachtige zonnige dag. Eindelijk is het moment daar dat onze school officieel geopend wordt. Burgemeester Heidema van Deventer wacht samen met vele  genodigden en belangstellenden op het plein op de kinderen die in een kleurige optocht aankomen op een wagen en kinderen er achteraan. Het startsein van een dans- en zangopening waarbij de kinderen in een kring dansen en vervolgens de wereldbol waar ze over zingen, doorgeven aan de burgemeester.

Dit is het  startsein voor het afgaan van het confettikanon!! Geopend!

Door een haag van kinderen gaat iedereen naar binnen.  Binnen veel bewondering voor de prachtige lichte en ruimtelijke school. Er wordt onder het genot van de wereldhapjes, gemaakt door de ouders, heel wat gepraat en bewonderd.

De kinderen krijgen een foto mee als herinnering aan deze bijzondere dag. Op deze foto zitten alle leerlingen van de hele school in het weiland, rondom een grote wereldbol

Na een periode van veel werk van inpakken alle inventaris van de hele school in containers tot weggooien, verkopen, inrichten, schoonmaken…..eindelijk een schoon en nieuw begin, gereed voor het ontwikkelde onderwijsconcept!

 

Feest voor de kinderen: theatervoorstelling voorbereid en uitgevoerd. 

Vrijdag 20 oktober 2017

De dag erna gaan de kinderen “wereldlijk”  feestvieren. O.l.v. Base 4dance wordt er in een ochtend dans en theater ingestudeerd met als basis de landen China en Brazilie.  De ouders hebben met plezier gekeken naar hun kinderen, verkleed en bewegend op verschillende , kleurige manieren !

  • Wijzer met jezelf en de ander
  • Wijzer voor jezelf en de ander
  • Wijzer in, voor en met de wereld